Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Paprika/rosmarinkoteletter med spansk peberkompot

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Paprika- rosmarinkoteletter med spansk peberkompot
  • Paprika- rosmarinkoteletter med spansk peberkompot
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kalve koteletter
  • 2 kalve koteletter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rosmarin
  • 1 rosmarin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugter
  • 2 stk peberfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 - 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rosiner
  • 1 dl rosiner
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakkede mandler
  • 25 g hakkede mandler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 - 2 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • persille
  • persille

Tilberedning

Krydr koteletterne med rosmarin, paprika, salt og peber. Lad kødet trække mens kompotten laves.

Skær peberfrugterne i grove tern. Sautér dem og hakket hvidløg i olivenolie ved lav-middel varme i 10 min.

Kom rosiner, mandelsplitter, eddike og sukker ved og sauter ved god varme til væden er fordampet. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.

Steg koteletterne ca. 2 min. på hver side ved god til kraftig varme.

Servér med peberkompot samt brød eller ovnstegte kartofler.