Sådan laver du paprika/rosmarinkoteletter med spansk peberkompot. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Krydr koteletterne med rosmarin, paprika, salt og peber. Lad kødet trække mens kompotten laves.
Skær peberfrugterne i grove tern. Sautér dem og hakket hvidløg i olivenolie ved lav-middel varme i 10 min.
Kom rosiner, mandelsplitter, eddike og sukker ved og sauter ved god varme til væden er fordampet. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
Steg koteletterne ca. 2 min. på hver side ved god til kraftig varme.
Servér med peberkompot samt brød eller ovnstegte kartofler.
Krydr koteletterne med rosmarin, paprika, salt og peber. Lad kødet trække mens kompotten laves.
Skær peberfrugterne i grove tern. Sautér dem og hakket hvidløg i olivenolie ved lav-middel varme i 10 min.
Kom rosiner, mandelsplitter, eddike og sukker ved og sauter ved god varme til væden er fordampet. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
Steg koteletterne ca. 2 min. på hver side ved god til kraftig varme.
Servér med peberkompot samt brød eller ovnstegte kartofler.