Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta med rejer og asparges

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
0 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 200 g rejer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fløde
  • 4 dl fløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt asparges
  • 1 bdt asparges
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk citron
  • 1 økologisk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Evt. et par blade ramsløg
  • Evt. et par blade ramsløg
  • parmesan
  • parmesan

Tilberedning

Sæt pasta over efter anvisning på emballagen.

Del forårsløg på langs og snit i 4 cm lange strimler, skær asparges i mindre stykker og skær løg i tern. Svits løg, forårsløg og asparges blanke i olie i en dyb sauterpande ved mellemhøj varme.

Kom de optøede rejer på panden og svits med i ca. 3 minutter. Dæmp varmen og hæld fløden over. Lad det simre på svag varme 5-10 min.

Hæld vandet fra pastaen og lad den dampe af.

Smag saucen til med salt, peber samt skal og saft fra citronen. Kom evt. hakket ramsløg i og hæld til sidst den varme pasta i panden. Skru op for varmen og rør rundt til pastaen er godt dækket af sauce og det hele er blandet.

Serveres straks med lidt revet parmesan.