Del forårsløg på langs og snit i 4 cm lange strimler, skær asparges i mindre stykker og skær løg i tern. Svits løg, forårsløg og asparges blanke i olie i en dyb sauterpande ved mellemhøj varme.
Kom de optøede rejer på panden og svits med i ca. 3 minutter. Dæmp varmen og hæld fløden over. Lad det simre på svag varme 5-10 min. Hæld vandet fra pastaen og lad den dampe af. Smag saucen til med salt, peber samt skal og saft fra citronen. Kom evt. hakket ramsløg i og hæld til sidst den varme pasta i panden. Skru op for varmen og rør rundt til pastaen er godt dækket af sauce og det hele er blandet. Serveres straks med lidt revet parmesan.
Del forårsløg på langs og snit i 4 cm lange strimler, skær asparges i mindre stykker og skær løg i tern. Svits løg, forårsløg og asparges blanke i olie i en dyb sauterpande ved mellemhøj varme.
Kom de optøede rejer på panden og svits med i ca. 3 minutter. Dæmp varmen og hæld fløden over. Lad det simre på svag varme 5-10 min. Hæld vandet fra pastaen og lad den dampe af. Smag saucen til med salt, peber samt skal og saft fra citronen. Kom evt. hakket ramsløg i og hæld til sidst den varme pasta i panden. Skru op for varmen og rør rundt til pastaen er godt dækket af sauce og det hele er blandet. Serveres straks med lidt revet parmesan.