Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta med siciliansk kødsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
3 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Pasta med siciliansk kødsauce
  • Pasta med siciliansk kødsauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille aubergine
  • 1 lille aubergine
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke bladselleri
  • 2 - 3 stilke bladselleri
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalvekød
  • 400 g hakket kalvekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds cherry tomater
  • 1 ds cherry tomater
  • salt og peber
  • salt og peber
  • basilikum
  • basilikum
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta
  • 300 - 400 g pasta
  • parmesan
  • parmesan

Tilberedning

Hak løget og skær aubergine i tern. Snit bladsellerien i 2-3 cm lange stykker.

Svits kødet i olivenolie sammen med knust hvidløg. Tilsæt løg og aubergine og steg 3-4 min. Kom bladselleri samt cherry tomater ved og kog 4-5 min.

Smag til med salt og peber og drys med basilikum. Servér med friskkogt pasta og drys godt med groftrevet parmesan.