Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pasta med tomat og gulerodssauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 150 g Pasta
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds flåede tomater
  • 1 ds flåede tomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 0.5 dl creme fraiche 38%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 1 spsk balsamico eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 1 tsk estragon
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Skræl og skær gulerødderne i små stykker. Kom gulerødder, tomat og creme fraiche i en gryde sammen med eddike, estragon, salt og peber.

Lad saucen simre under låg i 10 minutter, imens du koger pastaen., tilsæt evt. lidt vand.

Smag saucen til, også med lidt sukker, det er godt til den syrlige tomat.