Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Peberbøf med nænsomt krydret wasabicreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Peberbøf med wasabicreme
  • Peberbøf med wasabicreme
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk peberbøffer
  • 1 pk peberbøffer
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche
  • 1 dl creme fraiche
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk wasabi
  • 1 tsk wasabi
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk limesaft
  • 1 tsk limesaft
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1 tsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soja
  • 1 spsk soja
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sherry
  • 1 spsk sherry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 1 - 2 stk gulerødder
  • agurk
  • agurk
  • kinaradise
  • kinaradise
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 2 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød chili
  • 1 stk rød chili
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Rør creme fraiche, wasabi og limesaft sammen og smag dressingen til med salt og peber.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Skær også agurk og skrællet kinaradise i tynde stave.

Snit forårsløg samt chili uden kerner i tynde strimler. Rør ingefær, limesaft, soja og mirin sammen.

Vend grønsagerne i marinaden og lad det trække mindst 30 min.
Steg bøfferne i 2-3 min. på hver side ved kraftig varme og servér med wasabicreme samt orientalske grønsager drysset med koriander.