Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Penne Arrabbiata

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Penne Arrabbiata
  • Penne Arrabbiata
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g penne
  • 200 g penne
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bacon
  • 2 sk bacon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chilier
  • 2 stk chilier
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater skåret i kvarte
  • 4 - 6 stk tomater skåret i kvarte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 1 spsk kapers
  • basilikum
  • basilikum
  • parmesanost
  • parmesanost
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde og sauter snittet bacon med løg i 2 minutter.

Tilsæt chili, tomater og ½ kop vand. Lad det simre 15 minutter. Tilsæt kapers og smag til med salt og peber.

Hæld vandet fra den kogte pasta og vend det hele sammen med plukket basilikum og friskrevet parmesan.