Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Penne med tre slags ost, kartofler og chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g penne
  • 200 g penne
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 2 stk bagekartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 25 g parmesanost
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cheddar
  • 25 g cheddar
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk marscarpone
  • 2 spsk marscarpone
  • basilikum
  • basilikum

Tilberedning

Kog pasta efter anvisning i en rummelig gryde med kogende, letsaltet vand. I de sidste 5 minutter pastaen koger, tilsættes fintsnittede kartofler.

Hæld vandet fra og kom det hele tilbage i gryden med chili, ost og plukket basilikum. Vend det hele godt sammen og krydr med salt og masser af friskkværnet peber.