Pulled chickenDæk kyllingefileterne med vand i en gryde. Bring i kog og sluk. Lad dem trække ca.15-20 minutter, indtil kødet kan trækkes fra hinanden. Har du gas eller induktion, kan det være nødvendigt at bringe kyllingen næsten i kog igen efter 10 minutter. Bland marinade af salt, sukker, lakridsgranulat og cayenne med æblemosten. Træk/pluk kyllinge-brysterne til strimler, og vend dem med marinaden. Når der serveres, så prøv at vende friske urter i, f.eks. basilikum, estragon eller dild. ÆblerelishSkær æbler og drueagurker i små tern. Riv den friske ingefær eller skær den i bittesmå tern. Løg og hvidløg hakkes fint. Snit kålen fint. Pres saften af 1 citron.Bland alle ingredienserne til relish direkte i en gryde/pande og sving blandingen 2-4 minutter over blusset. Gem gerne lidt rå kål eller fennikel til pynt.Steg baconskiverne sprøde på panden. Lun fuldkornsburgerboller eller grove pitabrød ca. 3-5 minutter. Smør siderne af burgerbollerne med sennep, -1 spsk. pr. bolle. Kom æblerelish på brødet, så kylling, bacon, så lidt mere relish og til den sidste finish lidt spidskål/fennikel, så det strutter af smag.TipLav dit eget røgede salt. Tag din grill, tænd op i kullene og kom dem i grillen. Kom havrehalm på, og læg grill-risten på. Kom 1 kg groft salt i en alubakke, sæt den på grillen og læg låg på. Lad det stå i 1 time, så har du dit eget røgede salt.