Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pulled chickenburger

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} burgerboller
  • 4 burgerboller
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bacon
  • 8 sk bacon
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grov sennep
  • 3 spsk grov sennep
  • Pulled chicken
  • Pulled chicken
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kyllingebrystfileter
  • 4 kyllingebrystfileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk groft salt
  • 2 tsk groft salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk lakridsgranulat eller
  • 1 tsk lakridsgranulat eller
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk worchestershiresauce
  • 1 spsk worchestershiresauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk cayennepeber
  • 1 tsk cayennepeber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblemost
  • 1 dl æblemost
  • Æblerelish
  • Æblerelish
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 2 æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 0.5 rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 1 hvidløgsfed
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1 spsk honning
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spidskål
  • 500 g spidskål
  • eller anden kål eller fennikel
  • eller anden kål eller fennikel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • sort peber
  • sort peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk lakridsgranulat
  • 1 tsk lakridsgranulat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} drueagurker
  • 2 drueagurker

Tilberedning

Pulled chicken
Dæk kyllingefileterne med vand i en gryde. Bring i kog og sluk. Lad dem trække ca.15-20 minutter, indtil kødet kan trækkes fra hinanden. Har du gas eller induktion, kan det være nødvendigt at bringe kyllingen næsten i kog igen efter 10 minutter. Bland marinade af salt, sukker, lakridsgranulat og cayenne med æblemosten. Træk/pluk kyllinge-brysterne til strimler, og vend dem med marinaden. Når der serveres, så prøv at vende friske urter i, f.eks. basilikum, estragon eller dild.

Æblerelish
Skær æbler og drueagurker i små tern. Riv den friske ingefær eller skær den i bittesmå tern. Løg og hvidløg hakkes fint. Snit kålen fint. Pres saften af 1 citron.

Bland alle ingredienserne til relish direkte i en gryde/pande og sving blandingen 2-4 minutter over blusset. Gem gerne lidt rå kål eller fennikel til pynt.

Steg baconskiverne sprøde på panden. Lun fuldkornsburgerboller eller grove pitabrød ca. 3-5 minutter. Smør siderne af burgerbollerne med sennep, -1 spsk. pr. bolle. Kom æblerelish på brødet, så kylling, bacon, så lidt mere relish og til den sidste finish lidt spidskål/fennikel, så det strutter af smag.

Tip
Lav dit eget røgede salt. Tag din grill, tænd op i kullene og kom dem i grillen. Kom havrehalm på, og læg grill-risten på. Kom 1 kg groft salt i en alubakke, sæt den på grillen og læg låg på. Lad det stå i 1 time, så har du dit eget røgede salt.