Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ravioli med stegt grønkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk ravioli
  • 2 pk ravioli
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 250 g svampe
  • smør
  • smør
  • frisk grønkål
  • frisk grønkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron

Tilberedning

Sæt en gryde med vand over til pasta. Kog raviolien efter anvisning på emballagen. Rist svampene i smør og tag op. Skær grønkål i mindre stykker og svits i lidt smør. Pres lidt citronsaft over kålen. Evt. også lidt skal. Krydr med salt og peber, og server grøntsagerne til pastaen.