-
Krydr bøfferne med salt og peber. Grill eller steg baconen sprød.
-
Skyl salaten og afdryp. Skær tomater, løg og agurk i skiver.
-
Rør mayonnaise med lidt sennep. Rør lidt i af gangen. Smag indtil passende styrke.
-
Grill bøfferne (eller steg på en grillpande) over middelvarme 2–3 minutter på hver side. De skal være rosa stegt.
-
Læg ost på, når der er 1 minut tilbage, efter de er vendt.
-
Lun bollerne. Flæk bollerne og smør sennepscreme på den flækkede bolle.
-
Kom salatblade på underbollen.
-
Skær bøffen i skrå skiver og læg på som en vifte. Kom løgringe, tomat, agurk, og bacon herpå.
-
Læg burgeren sammen og nyd.
-
TIP: I stedet for dijoncreme kan du prøve Irmas hummus i burgeren.
-
Voila!