Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rib-eye burger med ost og bacon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rib-eye bøffer (beregn ca. 175 g. pr. person)
  • 4 stk rib-eye bøffer (beregn ca. 175 g. pr. person)
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk økologisk bacon
  • 8 sk økologisk bacon
  • Smør el. olie til stegning
  • Smør el. olie til stegning
  • salatblade
  • salatblade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 2 rødløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tomater
  • 2 tomater
  • syltede agurker
  • syltede agurker
  • mayonnaise
  • mayonnaise
  • dijonsennep
  • dijonsennep
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk fed ost, f.eks. gouda
  • 4 sk fed ost, f.eks. gouda
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} burgerboller
  • 4 burgerboller

Tilberedning

Krydr bøfferne med salt og peber. Grill eller steg baconen sprød. Skyl salaten og afdryp. Skær tomater, løg og agurk i skiver.

Rør mayonnaise med lidt sennep. Rør lidt i af gangen. Smag indtil passende styrke.

Gril bøfferne (eller steg på en grillpande) over middelvarme 2–3 minutter på hver side. De skal være rosa stegt. Læg ost på, når der er 1 minut tilbage, efter de er vendt. Lun bollerne. Flæk bollerne og smør sennepscreme på den flækkede bolle. Kom salatblade på underbollen. Skær bøffen i skrå skiver og læg på som en vifte. Kom løgringe, tomat, agurk, og bacon herpå.


Læg burgeren sammen og nyd.

TIP: I stedet for dijoncreme kan du prøve Irmas hummus i burgeren.