{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Roastbeef a la carpaccio
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Lækker opskrift på roastbeef a la carpaccio. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på alle sider i smør og olie på en pande.
Tag op og læg i en bradepande og stik stegetermometeret ind i centrum af kødet.
Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter indtil temperaturen viser 60 grader. Tag ud og lad stå indtil lun.
Kog kartoflerne.
Skær kødet i tynde skiver og fordel på et fad a la carpaccio.
Dryp pesto over kødet.
Fordel til sidst parmesanflager og pinjekerner over og pynt med basilikumblade.
Server med nykogte kartofler og hele cherrytomater, samt flutes.