Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Roastbeef a la carpaccio
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Lækker opskrift på roastbeef a la carpaccio. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på alle sider i smør og olie på en pande.
Tag op og læg i en bradepande og stik stegetermometeret ind i centrum af kødet.
Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter indtil temperaturen viser 60 grader. Tag ud og lad stå indtil lun.
Kog kartoflerne.
Skær kødet i tynde skiver og fordel på et fad a la carpaccio.
Dryp pesto over kødet.
Fordel til sidst parmesanflager og pinjekerner over og pynt med basilikumblade.
Server med nykogte kartofler og hele cherrytomater, samt flutes.