Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Roastbeef a la carpaccio

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Roastbeef af ungokse
  • 1 stk Roastbeef af ungokse
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg små kartofler
  • 1 kg små kartofler
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pesto
  • 0.5 dl pesto
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parmesanost
  • 0.75 dl parmesanost
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 3 spsk pinjekerner
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske basilikumblade
  • 10 - 15 stk friske basilikumblade
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cherrytomater
  • 250 g cherrytomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk flute
  • 1 stk flute

Tilberedning

Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på alle sider i smør og olie på en pande. Tag op og læg i en bradepande og stik stegetermometeret ind i centrum af kødet. Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter indtil temperaturen viser 60 grader. Tag ud og lad stå indtil lun.

Kog kartoflerne.

Skær i tynde skiver og fordel på et fad a la carpaccio.

Dryp pesto over kødet.

Fordel til sidst parmesanflager og pinjekerner over og pynt med basilikumblade.

Server med nykogte kartofler og hele cherrytomater, samt flutes.