Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødbedesalat med muscovado stegt yderlår og hindbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Stegt kalveyderlår
  • Stegt kalveyderlår
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Limousine kalv
  • 400 g Limousine kalv
  • olivenolie
  • olivenolie
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk muscovadosukker
  • 1 tsk muscovadosukker
  • salt
  • salt
  • Rødbedesalat
  • Rødbedesalat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødbeder
  • 2 - 3 stk rødbeder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 - 2 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rødvinseddike
  • 2 - 2 spsk rødvinseddike
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk muscovadosukker
  • 0.5 tsk muscovadosukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stor spæde salatblade
  • 1 stor spæde salatblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille bakke hindbær
  • 1 lille bakke hindbær
  • Tilbehør
  • Tilbehør
  • brød
  • brød

Tilberedning

Brun kødet på alle sider i lidt olie og krydr med peber, muscovado og salt.

Steg det færdigt under låg i 12-14 min.

Skræl rødbederne og skær dem i meget tynde skiver.

Skær løget i tynde skiver.

Pisk olivenolie, rødvinseddike, salt, peber og muscovado sammen og bland med rødbeder og rødløg.

Anret grønsagerne på et fad eller på tallerkenerne.

Skær kødet i tynde skiver og læg det oven på rødbederne.

Drys med salat og hindbær og servér med brød.