Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rub med kaffe til burger

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irma espresso, hele kaffebønner
  • 2 spsk Irma espresso, hele kaffebønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk paprika
  • 1 spsk paprika
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidløgspulver
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • En halv tsk cayennepeber
  • En halv tsk cayennepeber
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas kvier hakket oksekød 10 %
  • 500 g Irmas kvier hakket oksekød 10 %
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pakke Irmas tørsaltet bacon
  • 1 pakke Irmas tørsaltet bacon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • Olie
  • Olie

Tilberedning

Knus kaffen i en morter. Bland kaffe med krydderier. Form kødet til fire burgere og gnid med rub. Steg baconen i olie på en pande. Tag op. Skær løg i skiver og steg på panden. Tag op. Steg nu kødet i godt med olie og kom i lune boller med salat, mayonnaise, tomat, løg og bacon.