Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sennepsglaserede svinekoteletter med grillet spidskål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Sennepsglaserede svinekoteletter med grillet spidskål
  • Sennepsglaserede svinekoteletter med grillet spidskål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spidskål
  • 2 spidskål
  • olie
  • olie
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} svinekoteletter
  • 8 svinekoteletter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 4 spsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 2 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 2 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kydderurter
  • 2 spsk kydderurter
  • tomater
  • tomater

Tilberedning

Elkoger sættes over med vand i. Skær spidskål lige over og fjern de yderste blade. Læg kålen i en stor skål eller form. Hæld kogende vand over og lad stå et par minutter. Afdryp og dup tør med et viskestykke. Kom lidt olie på begge sider af spidskålen og grill, indtil de er gyldne.

Krydr koteletterne med salt og peber. Pensl med lidt olie og grill endnu et par minutter per side. Bland sennep, ingefær og honning sammen i en skål og pensl koteletterne med glaseringen. Grill videre indtil de er godt gyldne på begge sider.

Rør yoghurt med revet løg og urter. Server koteletter, spidskål og yoghurt sammen med tomater og måske noget godt brød.