Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sennepspaneret kalkunschnitzel med agurkesalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Kalkunschnitzel
  • 2 stk Kalkunschnitzel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 2 spsk dijonsennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 0.5 dl hvedemel
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurk
  • 1 stk agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 1 spsk balsamico eddike
  • basilikum
  • basilikum
  • sukker
  • sukker
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber. Smør sennep på begge sider og vend kødet i hvedemel.

Steg kødet i ca. 5 minutter på hver side i smør og olie.

Skær agurken i tynde skiver og drys med 2 tsk. salt. Lad trække 5 minutter, ”massér” agurkerne bløde og skyl saltet fra.

Vend agurk med balsamico smagt til med lidt sukker, lidt olie og basilikum.