Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sennepspaneret kotelet med råmarinerede asparges

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekoteletter
  • 2 stk svinekoteletter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk taffelsennep
  • 1 spsk taffelsennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mel
  • 0.5 dl mel
  • smør
  • smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne asparges
  • 250 g grønne asparges
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk solsikkekerner
  • 3 spsk solsikkekerner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille
  • sukker
  • sukker
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og smør begge sider med sennep. Vend kødet i mel eller rasp.

Brun og steg på en pande i ca. 4 minutter på hver side.

Skær den trævlede ende af aspargesen og skær den evt. lige over. Bland olie og eddike på et dybt fad og vend med asparges.

Rist solsikkekerner på en tør pande indtil de skifter farve og vend med asparges.

Smag til med persille, salt, peber og lidt sukker.

Server koteletten med asparges og fx kogte små kartofler.