-
Vend auberginestykkerne med salt og lad dem trække på køkkenbordet i ca. 1 time.
-
Rør kødet med hvidløg, oliven, salvie, rasp, salt, peber og æg. Form farsen – med våde hænder - til 4 små ”brød” og læg dem på en plade med alufolie.
-
Dæk ”brødene” med bacon og bag dem midt i ovnen. Tag pladen ud, tænd for grillen og grill farsbrødene på øverste ribbe. Ca. 10 min. ved 200 grader. Og grill i 2-3 min.
-
Tør imens auberginestykkerne godt. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande og steg auberginerne ved høj varme i ca. 5 min. eller til de er gyldne.
-
Lad resten af olien blive varm i en anden pande, skær løgene i kvarte og steg dem ved jævn varme i ca. 3 min.
-
Skær nogle af tomaterne i halve. Tilsæt tomater, salt og peber og steg videre i ca. 2 min. Vend tilsidst de gyldne auberginer i og smag til.
-
Anret farsbrød og middelhavssalat på tallerkener, dryp salaten med eddike, drys med ristede pinjekerner - og pynt med basilikum.
-
Server med ristet flute.
-
Voila!