Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Små krydrede farsbrød med bacon og lun middelhavssalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • middelhavssalat
  • middelhavssalat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} auberginer
  • 2 auberginer
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk groft salt
  • 2.5 tsk groft salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 4 rødløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blommetomater
  • 250 g blommetomater
  • friskkværnet peber
  • friskkværnet peber
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 1.5 spsk balsamico eddike
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pinjekerner
  • 50 g pinjekerner
  • farsbrød
  • farsbrød
  • {{ 350 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket Jersey oksekød
  • 350 g hakket Jersey oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed finthakket hvidløg
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sorte oliven
  • 4 spsk sorte oliven
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} finthakkede salvieblade
  • 6 finthakkede salvieblade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rasp
  • 2 spsk rasp
  • friskkværnet peber
  • friskkværnet peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bacon
  • 50 g bacon
  • pynt
  • pynt
  • friske basilikumblade
  • friske basilikumblade

Tilberedning

Vend auberginestykkerne med salt og lad dem trække på køkkenbordet i ca. 1 time.

Rør kødet med hvidløg, oliven, salvie, rasp, salt, peber og æg. Form farsen – med våde hænder - til 4 små ”brød” og læg dem på en plade med alufolie. Dæk ”brødene” med bacon og bag dem midt i ovnen. Tag pladen ud, tænd for grillen og grill farsbrødene på øverste ribbe. Ca. 10 min. ved 200 grader. Og grill i 2-3 min.

Tør imens auberginstykkerne godt. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande og steg auberginerne ved høj varme i ca. 5 min. eller til de er gyldne. Lad resten af olien blive varm i en anden pande, skær løgene i kvarte og steg dem ved jævn varme i ca. 3 min. Skær nogle af tomaterne i halve. Tilsæt tomater, salt og peber og steg videre i ca. 2 min. Vend tilsidst de gyldne auberginer i og smag til. Anret farsbrød og middelhavssalat på tallerkener, dryp salaten med eddike, drys med ristede pinjekerner - og pynt med basilikum.

Server med ristet flute.