Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sommerfuglepoussin med tilbehør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk poussiner
  • 4 stk poussiner
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg nye kartofler
  • 1 kg nye kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl salt
  • 1 dl salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk flute
  • 1 stk flute
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl tomatkoncentrat
  • 1 dl tomatkoncentrat
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} olie
  • 0.75 olie
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} balsamico
  • 0.25 balsamico
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt basilikumblade
  • 1 bdt basilikumblade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg

Tilberedning

Klip rygsøjlen af fuglen, og fold den fladt ud. Drys med salt og peber, og pensl med lidt olie. Grill til den er gennemstegt ca. 15 minutter på hver side.

Kom kartofler med skræl i en gryde med vand, så det dækker. Bring gryden i kog, kom salt i, og lad kartoflerne koge, til de er møre.
Hæld vandet fra, og stil gryden tilbage på varmen. Lad kartoflerne dampe tørre, til de er let rynkede.

Rør dressingen sammen og smag den til med revet hvidløg, salt og peber. Dryp dressing på kød og kartofler, og server med flute – gerne grillet.

Kilde: Krydderiet 2, 2006