Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spaghetti med kammuslinger a la carbonara

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk bacon
  • 4 sk bacon
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1.5 dl mælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 2 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps kammuslinger
  • 1 ps kammuslinger
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta
  • 200 g pasta
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med letsaltet vand.

Varm lidt olie på en pande og rist de optøede kammuslinger 3-4 minutter. Tag dem fra og hold dem lune. Rist baconen så den bliver sprød og gylden på begge sider. Pisk æg med mælk, salt og peber.

Hæld vandet fra den kogte pasta og kom pastaen tilbage i gryden. Hæld æggeblandingen henover og vend det hele sammen med plukket dild og kammuslinger.