Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spareribs

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Spareribs:
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kalve- eller svinekamben
  • 3 kg kalve- eller svinekamben
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 4 hvidløgsfed
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblade
  • 3 laurbærblade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 2 gulerødder
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} peberkorn
  • 10 peberkorn
  • Marinade:
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløg
  • 2 hvidløg
  • {{ 70 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tomatpure
  • 70 g tomatpure
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds flåede tomater
  • 1 ds flåede tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 1 chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æble
  • 1 æble
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 3 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt rosmarin
  • 1 bdt rosmarin
  • røget paprika
  • røget paprika
  • olie og salt
  • olie og salt

Tilberedning

Kog dine ribs møre i en stor gryde med letsaltet vand med hvidløg, laurbær, et par gulerødder og peberkorn. Hvis de ikke kan være i gryden i deres fulde længde, skæres de i mindre stykker. Prik til kødet efter en halv times tid for at mærke, om de er ved at være møre. Er de det, så lad dem stå og hvile i kogevandet i yderligere 10 minutter. Mens kødet koger, blandes marinaden. Det hele hvidløg flækkes på tværs. Bag det på grillen. Pensl gerne med olie og drys salt på. Tag et par af de brændte fed og gerne lidt ”brændthed” fra ydersiden af hvidløget. Skær æblet i grove stykker og blend det med resten af ingredienserne til marinaden. Smør de kogte ribs godt ind i marinaden og lad dem trække, meget gerne natten over i køleskabet. Gril gyldne og lækre.