Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spareribs med barbecue og marinerede tomatsalat med rødløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk Spareribs
  • 1 bk Spareribs
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 - 6 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 3 spsk balsamico eddike
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 5 spsk olivenolie
  • koriander
  • koriander
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Steg spareribs efter anvisning og pensl med den færdige marinade.

Skær tomaterne i skiver og læg dem på et fad. (husk nu mindre køleskabskolde de dets du bedre smager de).

Pil og skær rødløg i skiver kom dem henover sammen med balsamico, olivenolie, plukket koriander, salt og peber.

Lad det stå og marinere i 10 minutter.