-
Skrub kartoflerne, og kog dem let møre i
letsaltet vand i 10 minutter.
-
Lad dem trække i kogevandet i et par minutter. Pil og hak hvidløg.
-
Vend kartofler med hvidløg, olie, salt og
peber, og læg dem på en varm grill i 10-12 minutter.
-
Smør kambenene ind i barbecue sauce.
-
Steg dine spareribs på grillen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og lækre.
-
Pluk og hak dilden (gem lidt til pynt). Rør sennep med friskpresset citronsaft, hakket dild, olivenolie, salt og peber.
-
Bælg ærterne. Rens radiser, og skær dem i skiver eller kvarter.
-
Vend de grillede kartofler med sennepsdressingen. Anret dem på et fad, og top med ærter, radiser og dild.
-
Rens og snit chili fint.
-
Anret spareribs på et andet fad, og top med chili og basilikum. Supplér evt. med en stor skål friske ærter i bælge.
-
Færdigt arbejde.