-
Skrub kartoflerne, og kog dem let møre i
letsaltet vand i 10 minutter.
-
Lad dem trække i kogevandet i et par minutter. Pil og hak hvidløg.
-
Vend kartofler med hvidløg, olie, salt og
peber, og læg dem på en varm grill i 10-12 minutter.
-
Steg spareribs på grillen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og lækre.
-
Pluk og hak dild (gem lidt til pynt). Rør sennep
med friskpresset citronsaft, dild, olivenolie, salt og peber.
-
Bælg ærterne. Rens radiser, og skær dem i skiver eller kvarter. Vend de grillede kartofler med sennepsdressingen.
-
Anret dem på et fad, og top med ærter, radiser og dild. Rens og snit chili fint.
-
Anret spareribs på et andet fad, og top med chili og basilikum. Supplér evt. med en stor skål friske ærter i bælg.
-
Bon appetit!