Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Steaks af kalveinderlår med rucola og frisk reven parmesanost.

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk steaks af kalveinderlår
  • 2 stk steaks af kalveinderlår
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucolasalat
  • 0.5 bk rucolasalat
  • parmesanost
  • parmesanost
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk cherrytomater
  • 10 stk cherrytomater
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lunt i 5 minutter.

Anret med rucola henover kødet, sammen med halveret tomater og reven parmesanost til sidst hældes stegeskyen fra kødet henover.