Se hvordan du laver stegt andebryst med ærtespinatsalat. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Steg andebrystet på en varm pande. Først med skindet nedaf. Steg det stille og roligt. Når skindet er gyldent vendes andebrystet og det steges 12 - 14 minutter på den anden side.
Tag andebrystet fra panden og hold det lunt.
Kog ærterne i letsaltet vand 1 minut.
Skyl i koldt vand, afdryp og vend med spinat eller salat.
Rør gedeosten cremet med yoghurten.
Steg andebrystet på en varm pande. Først med skindet nedaf. Steg det stille og roligt. Når skindet er gyldent vendes andebrystet og det steges 12 - 14 minutter på den anden side.
Tag andebrystet fra panden og hold det lunt.
Kog ærterne i letsaltet vand 1 minut.
Skyl i koldt vand, afdryp og vend med spinat eller salat.
Rør gedeosten cremet med yoghurten.