Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt andebryst med nudler og mangosalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fiskesauce
  • 5 spsk fiskesauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk riseddike
  • 1 spsk riseddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 2 stk lime
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk finthakket chili
  • 1 stk finthakket chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidløg
  • 1 tsk hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2 spsk vand
  • Mangosalat
  • Mangosalat
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g risnudler
  • 200 g risnudler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 4 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mango
  • 1 stk mango
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peber
  • 1 stk peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kvist koriander
  • 1 kvist koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kvist mynte
  • 1 kvist mynte
  • Andebryst
  • Andebryst
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryst
  • 2 stk andebryst
  • salt
  • salt

Tilberedning

Rør alle ingredienser til dressingen sammen i en skål og sæt til side. Kog nudlerne efter anvisning på pakken og lad dem afdryppe i en si.

Bland alle salat ingredienserne sammen, undtagen nudler og koridaner, og stil til side. Det optøede andebryst krydes med salt og peber og lægges med skindsiden nedad på en kold pande. Steges 7 minutter ved kraftig varme og svitses derefter på kødsiden i 1-2 minutter. Steges færdig i en forvarmet ovn i 7-9 minutter ved 200 grader. Lad brystet trække i ca. 4 minutter inden udskæring.


Tag to spsk. dressing fra. Læg andebrystet i den resterende dressing og lad det trække i 5 min. Tag andebrystet op og skær det i skiver. Rør nudlerne sammen med lidt olie, tilsæt dressingen og salaten og bland godt.
Anret salaten på et fad med skiveskåret andebryst, dryp med 2 spsk. dressing, og pynt med limeskiver og koriander.