-
Rør alle ingredienser til dressingen sammen i en skål og sæt til side. Kog nudlerne efter anvisning på pakken og lad dem afdryppe i en si.
-
Bland alle salat ingredienserne sammen, undtagen nudler og koridaner, og stil til side.
-
Det optøede andebryst krydes med salt og peber og lægges med skindsiden nedad på en kold pande. Steges 7 minutter ved kraftig varme og svitses derefter på kødsiden i 1-2 minutter.
-
Steges færdig i en forvarmet ovn i 7-9 minutter ved 200 grader. Lad brystet trække i ca. 4 minutter inden udskæring.
-
Tag to spsk. dressing fra. Læg andebrystet i den resterende dressing og lad det trække i 5 min.
-
Tag andebrystet op og skær det i skiver. Rør nudlerne sammen med lidt olie, tilsæt dressingen og salaten og bland godt.
-
Anret salaten på et fad med skiveskåret andebryst, dryp med 2 spsk. dressing, og pynt med limeskiver og koriander.
-
Bon appetit!