Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt bøf med blomkål vendt i karrypasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bøffer
  • 2 bøffer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkål
  • 1 stk blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps gul karrypasta
  • 1 ps gul karrypasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • koriander
  • koriander
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olie på en pande og steg bøfferne 3 - 5 minutter på hver side. Tag dem fra og lad dem hvile lunt i 5 minutter.

Blomkål koges i en gryde med kogende, letsaltet vand. Når blomkålen er mør - men med bid i - hældes blomkålsbuketterne over i en sigte.

Kom karrypasta i gryden og rist den hurtigt. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 5 minutter.

Vend saucen med blomkål og frisk koriander.