Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt fisk med nudler og jordnøddesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk pangasius fileter
  • 4 stk pangasius fileter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 2 dl hvedemel
  • rapsolie
  • rapsolie
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 250 g nudler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hovedsalat
  • 1 stk hovedsalat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 2 - 3 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 - 2 stk lime
  • Jordnøddesauce
  • Jordnøddesauce
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk jordnøddesmør
  • 4 spsk jordnøddesmør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 4 spsk sojasauce
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 3 spsk risvineddike
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 4 spsk rapsolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 2 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker

Tilberedning

Krydr fisken med salt og peber. Vend den i hvedemel og steg sprød og gylden i rigeligt med varm rapsolie. Fileterne er så store, at du må stege to ad gangen eller bruge to pander. Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.

Kom alle ingredienser til saucen i en skål, en efter en og rør godt rundt. Smag til. Del salaten i blade og snit løgene fint. Afdryp nudlerne og skyl dem hurtig i kold vand. Kom små portioner nudler i ”salat skålene” og pynt med sauce og forårsløg. Server fisken med limebåde.

Tip: Pangasius kan erstattes med anden hvid fisk.

Kilde: Krydderiet 1, 2007