Nem og lækker opskrift på stegt fisk med nudler og jordnøddesauce. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Krydr fisken med salt og peber. Vend den i hvedemel og steg sprød og gylden i rigeligt med varm rapsolie. Fileterne er så store, at du må stege to ad gangen eller bruge to pander.
Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.
Kom alle ingredienser til saucen i en skål, en efter en og rør godt rundt. Smag til.
Del salaten i blade og snit løgene fint.
Afdryp nudlerne og skyl dem hurtig i kold vand. Kom små portioner nudler i ”salat skålene” og pynt med sauce og forårsløg. Server fisken med limebåde.
Tip: Pangasius kan erstattes med anden hvid fisk.
Kilde: Krydderiet 1, 2007
Krydr fisken med salt og peber. Vend den i hvedemel og steg sprød og gylden i rigeligt med varm rapsolie. Fileterne er så store, at du må stege to ad gangen eller bruge to pander.
Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.
Kom alle ingredienser til saucen i en skål, en efter en og rør godt rundt. Smag til.
Del salaten i blade og snit løgene fint.
Afdryp nudlerne og skyl dem hurtig i kold vand. Kom små portioner nudler i ”salat skålene” og pynt med sauce og forårsløg. Server fisken med limebåde.
Tip: Pangasius kan erstattes med anden hvid fisk.
Kilde: Krydderiet 1, 2007