Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt fisk med tomatsalat og mandeldrys

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mandler
  • 4 spsk mandler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kulmule
  • 300 g kulmule
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • Tomatsalat
  • Tomatsalat
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 6 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salatløg
  • 1 stk salatløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • sukker
  • sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld brøndkarse
  • 1 håndfuld brøndkarse

Tilberedning

Svits mandlerne i olie på en pande. Når de er gyldne tager du dem op. Drys fisken med salt og peber og steg et par minutter på hver side i rigeligt med olie. Skær tomat og løg fint og dryp med olie smagt til med eddike, salt, peber og lidt sukker.

Vend til sidst med brøndkarse. Drys mandler over. Kogte kartofler eller masser af godt brød er herligt hertil.