Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt flæsk med ærteragout

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk flæsk i skiver
  • 6 - 8 sk flæsk i skiver
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ærter
  • 250 g ærter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk havsalt
  • 0.5 spsk havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Læg flæsket på en rist med en bradepande under og steg det i en varm ovn, 180 grader i ca. 15 minutter.

Vend det undervejs og krydr med salt.

Ærterne koges med bouillon. Lad det simre 10 minutter. Pisk det sammen med smør og smag til med salt og peber.