Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt flæsk med nye gulerødder og persillesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk flæsk i skiver
  • 1 pk flæsk i skiver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt gulerødder
  • 1 bdt gulerødder
  • havsalt
  • havsalt
  • persillesauce
  • persillesauce
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 15 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 2 spsk hvedemel
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 4 dl mælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 1 bdt persille
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Læg flæsket på en bradepande med bagepapir. Drys med salt og steg flæsket i ovnen indtil sprødt i ca. 20 minutter.

Damp gulerødderne møre i letsaltet vand i få minutter.

Smelt 15 g smør i en mindre gryde. Ryst 2 spsk hvedemel og 4 dl mælk sammen i en mel jævner og hæld over smørret.
Pisk langsomt indtil saucen koger, lad den simre under omrøring 5 minutter.

Smag til med salt og peber og vend godt med hakket persille i.