Se hvordan du laver stegt flæsk med nye gulerødder og persillesauce. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Læg flæsket på en bradepande med bagepapir. Drys med salt og steg flæsket i ovnen indtil sprødt i ca. 20 minutter.
Damp gulerødderne møre i letsaltet vand i få minutter.
Smelt 15 g smør i en mindre gryde. Ryst 2 spsk hvedemel og 4 dl mælk sammen i en mel jævner og hæld over smørret.Pisk langsomt indtil saucen koger, lad den simre under omrøring 5 minutter.
Smag til med salt og peber og vend godt med hakket persille i.
Læg flæsket på en bradepande med bagepapir. Drys med salt og steg flæsket i ovnen indtil sprødt i ca. 20 minutter.
Damp gulerødderne møre i letsaltet vand i få minutter.
Smelt 15 g smør i en mindre gryde. Ryst 2 spsk hvedemel og 4 dl mælk sammen i en mel jævner og hæld over smørret.Pisk langsomt indtil saucen koger, lad den simre under omrøring 5 minutter.
Smag til med salt og peber og vend godt med hakket persille i.