Lækker opskrift på stegt kalkun med bønne og peberfrugtsalat. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og lad det hvile lunt i 5 minutter.
Kog bønnerne i kogende, letsaltet vand i 5 minutter.
Hæld vandet fra og mens bønnerne er lune vendes de med peberfrugten i tern, skalotteløg, citronsaft, hakket persille, 3-4 spsk. olivenolie, salt og peber.
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og lad det hvile lunt i 5 minutter.
Kog bønnerne i kogende, letsaltet vand i 5 minutter.
Hæld vandet fra og mens bønnerne er lune vendes de med peberfrugten i tern, skalotteløg, citronsaft, hakket persille, 3-4 spsk. olivenolie, salt og peber.