Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt kalvekotelet med kold tomatcoulis

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk koteletter
  • 2 stk koteletter
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 6 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg fed
  • 2 stk hvidløg fed
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske merianblade
  • 20 - 25 stk friske merianblade
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 4 - 5 spsk olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter på hver side. Tag det fra panden og lad hvile lunt i 5 minutter.

Skær tomaterne i kvarte og fjerne kernerne. Skær dem i tern og vend dem i en skål med løg, hvidløg, plukket merian, saft fra lime og 3 spsk. olivenolie. Krydr med salt og peber

 

Tip: Du kan også vælge at tilberede kødet på grillen om sommeren.