Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt kyllingebryst med asparges og frisk parmesanost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kylling inderfilet
  • 2 stk kylling inderfilet
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 6 stk kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt asparges
  • 1 bdt asparges
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • parmesanost
  • parmesanost
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingebrysterne 10 - 12 minutter. Tag dem fra panden og hold dem lune.

Skær kartoflerne i ensartede tern og ristes indtil de bliver gyldne. Tilsæt snittet asparges og saft fra citron.

Krydr med salt og peber. Rist det hele sammen.