Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt laks med ærtecous cous og tzatziki

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ærter
  • 2 dl ærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 10 cm agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Drys laksen med salt og peber og steg den i olie på en pande, 4-5 minutter på hver side.

Kog couscous efter anvisning på emballagen.

Kog de grønne ærter efter anvisning, afdryp og vend med couscous.

Riv agurken groft, pres væden fra og vend med yoghurt, hvidløg og salt.

Server cous cous med laks og tzatziki og drys gerne lidt mynte over.