Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt medister med ragout af forårsløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk medisterpølse
  • 1 stk medisterpølse
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 2 bdt forårsløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 0.5 spsk dijonsennep
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg medisterpølsen gylden på begge sider. Skru ned for blusset og steg den færdig i ca. 12 - 14 minutter. Vend den af og til.

Varm olivenolie i en sauterpande og tilsæt snittet forårsløg, bouillon og fløde. Lad det simre 5 minutter. Rør sennep i og smag til med salt og peber.