Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt nakkekotelet med ratatouille og oliven

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk nakkekoteletter
  • 2 stk nakkekoteletter
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk auberginer
  • 0.5 stk auberginer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugt
  • 1 stk peberfrugt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • oliven
  • oliven
  • timian
  • timian
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber.

Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.

Varm olivenolie i en sauterpande og rist alle grøntsagerne. Tilsæt snittet tomater og ½ kop vand. Lad det simre 10 minutter.

Tilsæt oliven og fint snittet timian. Krydr med salt og peber.