Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt rødspætte med krydret persillesky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Stegt rødspætte med krydret persillesky
  • Stegt rødspætte med krydret persillesky
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødspætter
  • 4 stk rødspætter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 1 dl rasp
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør til stegning
  • smør til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 4 spsk kapers
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk peberrod
  • 2 spsk peberrod
  • citron
  • citron

Tilberedning

Kog kartoflerne.

Skyl fisken i koldt vand og dyp den tør.
Pisk ægget sammen med ½ dl vand. Vend fisken i ægget.
Vend derefter fisken i rasp vendt med mel og salt.

Steg dem i rigeligt med gyldent smør, 4-5 minutter per side. Gerne på to pander. Vend helst kun én gang, så går fisken ikke i stykker.

Tag dem af panden. Kom persillen på panden og svits den 1-2 minutter. Kom kapers, peberrod og saft fra citronen ved og kog det op. Kom en skefuld over fisken og server med kartofler.