Se hvordan du laver stegt rødspætte med krydret persillesky. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Kog kartoflerne.
Skyl fisken i koldt vand og dyp den tør.
Pisk ægget sammen med ½ dl vand. Vend fisken i ægget.Vend derefter fisken i rasp vendt med mel og salt.
Steg dem i rigeligt med gyldent smør, 4-5 minutter per side. Gerne på to pander. Vend helst kun én gang, så går fisken ikke i stykker. Tag dem af panden.
Kom persillen på panden og svits den 1-2 minutter. Kom kapers, peberrod og saft fra citronen ved og kog det op. Kom en skefuld over fisken og server med kartofler.
Pisk ægget sammen med ½ dl vand. Vend fisken i ægget.Vend derefter fisken i rasp vendt med mel og salt.
Steg dem i rigeligt med gyldent smør, 4-5 minutter per side. Gerne på to pander. Vend helst kun én gang, så går fisken ikke i stykker. Tag dem af panden.
Kom persillen på panden og svits den 1-2 minutter. Kom kapers, peberrod og saft fra citronen ved og kog det op. Kom en skefuld over fisken og server med kartofler.