Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt, røget laks med svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk røget laks med skind
  • 2 - 4 stk røget laks med skind
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 250 g svampe
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 3 dl hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg laksen på skinsiden.

Læg en lille tallerken henover og steg fisken således - stille og roligt indtil den bliver gennemvarm.

Varm olivenolie i en sauterpande og rist løg og svampe i 2 minutter. Tilsæt bouillon og lad det simre 4- 5 minutter.

Tilsæt hakket persille. Smag til med salt og peber.