Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt svinemørbrad med gedeost og salat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} svinemørbrad
  • 0.5 svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gedeost i krydderolie
  • 2 stk gedeost i krydderolie
  • salat
  • salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 2 tsk dijonsennep
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vineddike
  • 3 spsk vineddike
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 5 spsk olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og brun mørbraden på alle sider. Steg den i 10 - 12 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.

Skær kødet ud i to stykker og kom et stykke gedeost på hver. Gratiner det under en varm grill i 2 - 3 minutter.

Rør sennep med eddike, salt og peber. Kom olien i lidt efter lidt. Vend med salaten.