-
Bøfferne krydres med salt og peber. Bøfferne steges medium i smør.
-
4 salatløg koges møre med skal på. Løgene køles af og deles i to på langs og steges på skærefladen ved servering.
-
Bådene brækkes ud og krydres med salt.
-
1 salatløg pilles og deles i 2. Løget pilles ud i lameller og lægges på en bradepande og bages ved 200° til de er sorte.
-
De sorte løg både køles af og blendes.
-
Perleløgene pilles og koges møre i let saltet vand.
-
Gulerødderne skrælles og sauteres af i lidt smør ved svag varme til de er møre.
-
Topskuddene plukkes og skylles i koldt vand.
-
100 g smør lunes op til det bliver gyldenbrunt og æbleeddiken tilsættes og det smages til med salt.
-
Gulerødderne, løgskallerne og perleløgene lægges på bøffen.Retten pyntes af med timian og løgasken drysses på. Smørsaucen hældes på ved bordret.
-
Bon appetit!