Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt tykstegsfilet med løg og gulerødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} tykstegsbøf
  • 4 stk. tykstegsbøf
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} salatløg
  • 5 salatløg
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(12 * numberOfPeopleRatio <2)] }} perleløg
  • 12 perleløg
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(8 * numberOfPeopleRatio <2)] }} gulerod
  • 8 gulerod
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(0.25 * numberOfPeopleRatio <2)] }} timian
  • 0.25 g timian
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æbleeddike
  • 2 spsk. æbleeddike
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(150 * numberOfPeopleRatio <2)] }} smør
  • 150 g smør
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Bøfferne krydres med salt og peber. Bøfferne steges medium i smør.

4 salatløg koges møre med skal på. Løgene køles af og deles i to på langs og steges på skærefladen ved servering.

Bådene brækkes ud og krydres med salt.

1 salatløg pilles og deles i 2. Løget pilles ud i lameller og lægges på en bradepande og bages ved 200° til de er sorte. 

De sorte løg både køles af og blendes.

Perleløgene pilles og koges møre i let saltet vand.

Gulerødderne skrælles og sauteres af i lidt smør ved svag varme til de er møre.

Topskuddene plukkes og skylles i koldt vand.

100 g smør lunes op til det bliver gyldenbrunt og æbleeddiken tilsættes og det smages til med salt.

Gulerødderne, løgskallerne og perleløgene lægges på bøffen.Retten pyntes af med timian og løgasken drysses på. Smørsaucen hældes på ved bordret.