Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt vildt med bagte æbler og grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk optøede skovduer
  • 2 stk optøede skovduer
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 8 stk løg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 4 stk æbler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 2 spsk citronsaft
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 4 spsk rapsolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stjerneanis
  • 2 stk stjerneanis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde snittet salat
  • 2 håndfulde snittet salat

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Skær bryst og lår fra duen og krydr med salt og peber. Lad stå. Pil løg og del æblerne lige over. Læg i en ildfast form og dryp med citronsaft. Kom olie på og læg stjerne-anis i formen sammen med vand. Bag løg og æble møre i ovnen i ca. 30 minutter. Steg nu skovduekødet i smør. Det skal kun lige gennem-steges. Start med lårene, som skal have lidt længere stegetid. Server de nybagte løg og æbler med sky fra panden på en bund af salat. Skær skovduebryst i mindre stykker. Pynt med salat og server.