Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte jasmin ris med fiskefrikadeller

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 3 dl jasmin ris
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fiskefars
  • 400 g fiskefars
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk lime
  • 2 spsk lime
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm wasabi
  • 4 cm wasabi
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukkerærter
  • 400 g sukkerærter

Tilberedning

Kog risen efter anvisning på emballagen. Rør fiskefarsen med ingefær og hvidløg. Steg små frikadeller af farsen i olie, og tag dem af.

Tør panden ren med et stykke køkkenrulle. Kom sukker og limesaft på panden og bland sammen. Vend risen i blandingen på panden og tilsæt wasabi.

Damp ærterne efter anvisning på emballagen. Server fiskefrikadellerne med ris og ærter.

 

Tip: Lav en dobbelt portion af blandingen sukker, lime og wasabi, og stil den på bordet til dem, der ønsker mere væde.