Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte nudler med svinemørbrad og blommer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 1 stk svinemørbrad
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 250 g nudler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg
  • 4 stk hvidløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 3 stk rødløg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blommer
  • 5 stk blommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk tørret chili
  • 1 - 2 tsk tørret chili
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 4 spsk sojasauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk muscovadosukker
  • 2 spsk muscovadosukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kruspersille
  • 1 dl kruspersille

Tilberedning

Drys mørbraden med slat og peber og brun den godt i smør og olie på en pande. Skru ned og lad kødet stege videre, i alt 20 minutter. Tag op.

Tilbered nudler efter anvisning. Snit hvidløg fint og svits sprøde på panden. Tag op. Skær rødløg i både og svits på panden. Skær blommer i både og svits med. Kom ca. 1 dl vand, chili, soya, sukker på panden og kog op. Vend nudlerne ned i panden og vend med persille. Server med kød i tynde skiver samt et drys sprødstegte hvidløg.