Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Suppe med nudler og kylling

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Nudler og kylling
  • Nudler og kylling
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk ægnudler
  • 1 pk ægnudler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebryster
  • 2 stk kyllingebryster
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk forårsløg
  • 2 stk forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vermouth
  • 1 dl vermouth
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt brøndkarse
  • 1 bdt brøndkarse
  • olivenolie
  • olivenolie
  • Suppe
  • Suppe
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 8 dl fiskebouillon
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 3 spsk sukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soja
  • 5 spsk soja
  • salt
  • salt

Tilberedning

Kog nudlerne efter vejledningen på posen. Kom nudlerne i en skål med koldt vand og 1 spsk soja. Vend dem forsigtigt med hænderne, så de ikke klistrer. Steg kyllingebrysterne i olie på en pande, til de er lige ved at være gennemstegte. Tag op, og pak i alufolie. Lad trække, mens de andre ingredienser tilberedes.
Skær forårsløg i skiver, og svits i olie på panden. Tilsæt derefter vermouth, og lad blandingen koge i ca. 2 min, eller til forårsløgene er møre.

Bland alle ingredienserne til suppen i en gryde, og opvarm langsomt. Kom forårsløg og sky fra panden i suppen og smag til med salt. Tilsæt nudler, og kom i 4 skåle. Skær kyllingebrysterne i skiver, og fordel dem sammen med brøndkarse og eventuelt lidt hakket chili. 

Lav en ekstra portion suppe. Køl ned, og stil i køleskab (den holder i op til en uge).
Kog nogle nudler, afkøl i vand, varm suppen, kom nudler og nogle snittede grøntsager i. Maden er færdig!

 

Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004