Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinekotelet med chilisauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Svinekoteletter uden ben
  • 2 stk Svinekoteletter uden ben
  • smør til stegning
  • smør til stegning
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 10 cm agurk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille
  • Sød chili Thai sauce
  • Sød chili Thai sauce

Tilberedning

Varm lidt smør på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden og hold det lunt.

Kog bulgur efter anvisning.

Skær agurken i små tern. Bland nykogt bulgur med agurk og persille.

Tip: En salat af tynde skiver appelsin og rødløg er et godt bud på tilbehør til denne ret.