Svinekotelet med citron og sennepssauce på spinatbund
Svinekotelet med citron og sennepssauce på spinatbund
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se hvordan du laver svinekotelet med citron og sennepssauce på spinatbund. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Varm lidt smør på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden og hold det lunt.
Rør sennep med citron, honning og fløde og kom det på panden og kog op.
Smag til med salt og peber.
Skyl spinaten og kom den på to tallerkener. Kom kotelet og sauce på spinaten.
Server med godt brød, eller nykogte små kartofler. Drys evt. revet citronskal på.
Varm lidt smør på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden og hold det lunt.
Rør sennep med citron, honning og fløde og kom det på panden og kog op.
Smag til med salt og peber.
Skyl spinaten og kom den på to tallerkener. Kom kotelet og sauce på spinaten.
Server med godt brød, eller nykogte små kartofler. Drys evt. revet citronskal på.