Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinekoteletter med æble ingefærsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkålshoved
  • 1 stk blomkålshoved
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekoteletter
  • 2 stk svinekoteletter
  • smør og olie
  • smør og olie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • Æble ingefærsauce
  • Æble ingefærsauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk majsstivelse
  • 2 tsk majsstivelse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 1 spsk vand

Tilberedning

Skær blomkål i mindre stykker og damp møre i letsaltet vand 6-7 minutter. Drys kødet med salt og peber og gennemsteg det i smør og olie på en pande. Tag op.

Hak æble og løg i små tern og svits på panden i resten af fedtstoffet. Tilsæt ingefær og bouillon og lad simre nogle minutter.

Jævn evt. skyen med majsstivelse rørt op i 1 spsk vand.

Varm koteletten i saucen.

Server kotelet med sauce og dampet blomkål. Nye kogte kartofler smager også godt til.