Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinekoteletter med nordafrikansk gulerodspuré

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Nordafrikansk gulerodspuré
  • Nordafrikansk gulerodspuré
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gulerødder
  • 500 g gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 1 tsk spidskommen
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • Svinekoteletter
  • Svinekoteletter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekoteletter
  • 2 stk svinekoteletter
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • Tilbehør
  • Tilbehør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille blomkålshoved
  • 1 lille blomkålshoved
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille

Tilberedning

Skær gulerødderne i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Kom kogte gulerødder i en blender sammen med ca. 1 dl af kogevandet.

Kom hvidløg, spidskommen, salt og peber i. Blend til en grov puré.

Smag til med lidt citronsaft.

Drys koteletterne med salt og peber.

Steg dem i olie på en pande, 3-4 minutter på hver side.

Server koteletten med blomkål, puré og et drys persille.

Tag op.

Kog blomkålsbuketter møre i letsaltet vand.

Svits den afdryppede blomkål på panden.