Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinemørbrad med honning, urter, ærter, kartofler og peberrodsskum

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Svinemørbrad med honning, urter, ærter, kartofler og peberrodsskum
  • Svinemørbrad med honning, urter, ærter, kartofler og peberrodsskum
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 2 kg kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} svinemørbrad
  • 2 svinemørbrad
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas akacie honning
  • 3 spsk Irmas akacie honning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps Irmas ekstra fine ærter
  • 2 ps Irmas ekstra fine ærter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk peberrod
  • 2 spsk peberrod
  • En håndfud urter fx:
  • En håndfud urter fx:
  • persille
  • persille
  • basilikum
  • basilikum
  • oregano
  • oregano

Tilberedning

Kog kartoflerne.

Drys mørbraden med salt og peber, og brun dem i smør og olie på en pande. Steg den ved jævn varme i ca. 20 min. Fordel honning på kødet, og lad det smelte. Træk panden fra varmen, og lad kødet stå lidt.

Tilbered ærterne efter anvisning på emballagen.

Pisk fløden til let skum og smag den til med friskrevet peberrod.

Pynt med friske urter.