Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinemørbrad med ragout af kartofler, tomat og hvidløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 1 stk svinemørbrad
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 400 g kartofler
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 6 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • citron
  • citron
  • basilikum
  • basilikum
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olie på en pande og brun kødet stille og roligt på alle sider. Steg kødet færdigt i en varm ovn ved 200 grader i 14 minutter.

Tag det ud og lad det hvile lunt i 5 minutter.

Del kartoflerne og rist dem i lidt varm olivenolie, indtil de bliver gyldne. Tilsæt delte tomater og pres citron henover.

Rist det yderligere 2 minutter og krydr med salt og peber.

Vend med snittet basilikum.